NETWORKSHOP 2019

 
24–26/04/2019
Add to calendar 2019-04-24 02:00:00 2019-04-26 02:00:00 UTC NETWORKSHOP 2019 Az NIIF Program keretében, a HUNGARNET Egyesület és a Digitális Jólét Program együttműködésében 2019. április 24-26. között kerül megrendezésre huszonnyolcadik alkalommal a felsőoktatás, a köznevelés, a kutatás legrangosabb hazai számítógép-hálózati és alkalmazási informatikai konferenciája, a NETWORKSHOP.  

Az NIIF Program keretében, a HUNGARNET Egyesület és a Digitális Jólét Program együttműködésében 2019. április 24-26. között kerül megrendezésre huszonnyolcadik alkalommal a felsőoktatás, a köznevelés, a kutatás legrangosabb hazai számítógép-hálózati és alkalmazási informatikai konferenciája, a NETWORKSHOP.

Schedule

A rendezvény házigazdája a Széchenyi István Egyetem (9026 Győr, Egyetem tér 1.), szervezője a Comp-Rend Kft.

Amennyiben előadóként kíván megjelenni a konferencián, kérjük, szíveskedjék beküldeni tervezett előadásának pontos címét, valamint minimum 1000, de legfeljebb 2000 karakter terjedelmű részletes tematikáját magyar és angol nyelven 2019. január 21-ig közvetlenül az NWS2019 előadás-kezelő oldalán. (Az EasyChair használata regisztrációhoz kötött, az adatokat az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR) megfelelően, bizalmasan kezeljük, a részleteket honlapunkon találják.) Tisztelettel kérjük, hogy a konferencia szervezését illetően járuljon hozzá a kapcsolattartáshoz.

Amennyiben kérdése van a jelentkezéssel kapcsolatban, kérjük, forduljon az adminisztrátorhoz. A Programbizottság a feltöltött anyag alapján dönt az előadás elfogadásáról. A kész előadások beküldésének határideje 2019. február 26.

Az előadások anyagából opcionálisan - az előadók igénye szerint - elektronikusan publikált (Open Access) konferenciakötet készül. A kötetben megjelenő közlemények az MTMT-ben tudományos könyvrészlet/konferenciaközleményként rögzíthetők. A közlés formai jegyeit pontosabban is kijelöljük, azok a tudományos publikálásnál megszokottak lesznek (a nemzetközileg is elfogadott cikk-közlési formák és szokások szerint: absztrakt, jegyzet, hivatkozás stb.) Kettős és anonim lektorálás valószínűleg nem lesz, a szerkesztőség formai vagy tartalmi hiányosságok okán elutasíthatja vagy rövid határidővel javításra visszaadhatja az adott közleményt.

Kérjük, hogy csak olyan előadás-javaslatot küldjenek be, amelynek témája kapcsolódik a honlapon közzétett szekciókhoz, illetve témakörökhöz. Kérjük a tematika összeállításánál azt is figyelembe venni, hogy egy-egy előadás időtartama 20 perc. Az egyes tématerületekért felelős programbizottsági tagokkal konzultálni lehet, ezt a networkshop@hungarnet.hu címen kezdeményezhetik.

Felhívjuk az előadásra jelentkezők figyelmét, hogy a Networkshop 2019 Programbizottságának határozata szerint az elfogadott, de meg nem tartott előadások anyaga sem a weben, sem egyéb kiadványokban nem fog megjelenni.

A konferenciával kapcsolatos részvételi információkat (jelentkezési és lemondási feltételek, szálláslehetőségek, megközelítés, menetrend, stb.) a szervező Comp-Rend Kft. honlapján találják, itt tudják letölteni a jelentkezési lapot, illetve jelentkezhetnek közvetlenül az online felületen is.

Várjuk jelentkezését.

Üdvözlettel:

Nagy Miklós

főtitkár

HUNGARNET Egyesület

www.hungarnet.hu

fotitkar@hungarnet.hu

Attachments