Események

2019.07.16.

Kedves Platformtagok!

Júliusban is folytatódik a Platform 2019. áprilisában megkezdett szakmai találkozósorozata. Ezúttal a BME Ipar 4.0 Technológiai Központ lesz a vendéglátó.

Időpont:

2019. július 16. 17 – 20 óra

Valamennyi tagunkat, de az érdeklődőket is várjuk!

2019.06.13.

Kedves Platformtagok!

 A Platform 2019. áprilistól kezdődően szakmai találkozókat, meetup rendezvényeket szervez folyamatosan. Valamennyi tagunkat, de az érdeklődőket is várjuk!

2019.04.24–26.

Az NIIF Program keretében, a HUNGARNET Egyesület és a Digitális Jólét Program együttműködésében 2019. április 24-26. között kerül megrendezésre huszonnyolcadik alkalommal a felsőoktatás, a köznevelés, a kutatás legrangosabb hazai számítógép-hálózati és alkalmazási informatikai konferenciája, a NETWORKSHOP.

2018.04.04–05.

Intelligens Szakosodás Közép Európai Együttműködése, ICT – Információ és Kommunikáció Technológia és a fejlett feldolgozási megoldások az Élelmiszerlánc mentén témájú workshop kerül megrendezésre 2018. április 4-5-én Budapesten a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. és a Szlovén Kereskedelmi és Ipari Kamara szervezésében, a Bizottság Regionális Főigazgatóság támogatásával, együttműködve a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatallal

A rendezvény céljai:

2017.11.17.
Ez évben is megrendezésre kerül a MAGEOSZ nap a Műegyetemen konferencia, idén - „A gépipari és energetikai vállalatok együttműködési lehetőségei a felsőoktatási és tudományos intézményekkel az Ipar 4.0 stratégia tükrében” címmel.
2017.10.12.

A workshop zártkörű, arra a szervezők a Platform tagjai közül az első tíz, lehető legváltozatosabb működési területről jelentkezőt fogják meghívni a visszaigazolt regisztrációja alapján,
A délutáni nyitott szimpóziumra regisztrációval a Platform minden érdeklődőjét fogadják a befogadóképesség határáig (>100 fő)

Mindkét eseményre a jelzett MFT-kontakton át lehet jelentkezni: mfti@hipo.gov.hu

2017.09.04.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara meghívását szeretném tolmácsolni az INTERREG Duna Transznacionális Programban megvalósuló InnoHPC – Szuperszámítástechnika a KKV szektorban - projekt Budapesten megrendezésre kerülő szakmai fórumára. A projekt specifikusan az autóipari és elektronikai ágazati kis- és középvállalkozások innovativitására fókuszál, célja a kis- és középvállalkozások körében a szuperszámítástechnikai szükségletek és kapacitások felmérése.

2017.10.10.

Meghívó

INDIGO Ipari Digitalizációs Szakmai Nap

Ezúton szeretnénk meghívni Önt az MTA SZTAKI által az ipari digitalizáció támogatására szervezett első INDIGO Ipari Digitalizációs Szakmai Napunkra. A rendezvény témája az aktuális trendek, mint az Ipar 4.0, az IoT, valamint a korszerű digitális gyártási és a termelési folyamatokat támogató informatikai eljárások, módszerek, illetve szoftver- és hardvereszközök bemutatása.