RENDEZVÉNY - SAP DIGITAL SUPPLY CHAIN FOCUS WEEKS 2020 - Webinár sorozat

2020-09-16

Szeptember 8-án kezdődött és október 20-áig tart az a webinar sorozat DIGITAL SUPPLY CHAIN FOCUS WEEKS 2020 címmel, amelyet az SAP angol nyelven rendez elsősorban gyártó cégeknek. 7 héten át, hetente 1 webinart hallgathatnak meg, benne 2-3 nagynevű ügyfél előadásával, eseményenként 1,5 órás terjedelemben. Minden héten más témát vesézünk ki: pl. terméktervezés, gyártás, logisztika, karbantartás stb.

Az események 8:00-kor kezdődnek, hogy a naptárakhoz jobban illeszkedjenek, de – regisztrációt követően – az előadások visszanézhetőek lesznek, ha valakinek a naptára már foglalt arra a napra.

A borítókép az SAP tulajdona és az SAP jóváhagyásával került publikálásra.

SAP Digital supply chain focus weeks 2020

Webinár sorozat

A dolgok néha nem a tervek szerint alakulnak. Ez most sajnos igaz az SAP Infoday for Digital Supply Chain 2020 eseményünkre is, amelyet a biztonságunk és egészségünk megőrzése érdekében nem tudunk hagyományos formában megrendezni. Szeretnénk felajánlani azonban egy új formátumot, és meghívni Önt az SAP Digital Supply Chain Focus Weeks 2020 virtuális eseményünkre, amelyhez rugalmasan csatlakozhat, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik – sőt, még az időponthoz sincs kötve.

A tapasztalatokról olyan ügyfeleink számolnak majd be, mint a Bühler, Hirschmann Automotive, Dormakaba, Endress & Hauser, Galenica, Hilti, Nestlé, Richemont, Takeda, illetve partnereink, akik mind az SAP technológiára támaszkodnak nap mint nap.

Ami bevált, azon nem változtatunk: ügyfelek mindig ügyfelektől tudnak a legtöbbet tanulni. 2020. szeptember 8-ai kezdéssel, 7 egymást követő kedden reggel, a 8:00 és 9:30 közötti előadásokból megtudhatja, mi az igazán ellenálló és megbízható ellátási láncok titka.

Regisztráljon díjmentesen!

https://www.sapevent.ch/en/event/dscfocusweeks2020/home

 A PROGRAMSOROZAT ÁLLOMÁSAI

Szeptember 8. - Kick-off & Keynote Előadás (Angol nyelvű előadás)
Ismerje meg, hogyan teheti átláthatóbbá vállalatát a design-to-operate szemléletmódnak köszönhetően, rugalmassá a digitális ellátási láncát és ügyfél-központúvá a gyártását a proaktív folyamatok és az intelligens automatizálás segítségével!

https://www.sapevent.ch/en/event/dscfocusweeks2020/keynote

Szeptember 15. Design (Angol nyelvű előadás)

Gyorsítsa fel a terméktervezési folyamatait, és biztosítson tömeges testreszabást a termék életciklus-menedzsment (PLM) megoldásainkkal (PLM)! Hallgassa meg, miként lehet a K+F folyamatokat felgyorsítani a modern ellátási láncok és az innovatív technológia révén!

https://www.sapevent.ch/en/event/dscfocusweeks2020/design

Szeptember 22. - Logisztikai tervezés (Angol nyelvű előadás)

Tapasztalja meg, hogyan készíthet agilis és piacorientált terveket egy átlátható, kollaborációra alapozott és intelligens ellátási láncban!

https://www.sapevent.ch/en/event/dscfocusweeks2020/plan

Szeptember 29. - Beszállítói együttműködés (Angol nyelvű előadás)

Fedezze fel, miként integrálhatja szállítóit és alvállalkozóit a tervezési és végrehajtási folyamatba, illetve hogyan csökkentheti a készletmennyiséget az SAP Ariba Supply Chain Collaboration megoldással!

https://www.sapevent.ch/en/event/dscfocusweeks2020/supplier-collaboaration

Október 6. - Gyártás (Angol nyelvű előadás)

Korszerűsítse termelését mesterséges intelligenciára, IoT-ra és vállalati szintű integrációra alapozva!

https://www.sapevent.ch/en/event/dscfocusweeks2020/manufacturing

Október 13. - Logisztika (Angol nyelvű előadás)
Nézze meg, hogyan teheti a logisztikai és ellátási lánc menedzsment folyamatait gyorsabbá, hatékonyabbé és fenntarthatóbbá!

https://www.sapevent.ch/en/event/dscfocusweeks2020/delivery

Október 20. Karbantartás (Angol nyelvű előadás)

Növelje az eszközei teljesítményét és megbízhatóságát az SAP intelligens vállalati eszközkezelő megoldásával!

https://www.sapevent.ch/en/event/dscfocusweeks2020/operate

Meggyőződésünk, hogy ez a programsorozat segít majd Önnek az SAP digitális ellátási lánc legújabb megoldásainak a mélyreható megismerésében.

Várjuk az online előadásokon keddenként, ahol a prezentáló ügyfeleink kérdésekre is szívesen válaszolnak.

 

Üdvözlettel
SAP Hungary Kft.