SZÖVETSÉGI ÉLET A Platform első 5 éve

2020-12-16

Megjelent az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség első 5 évének összefoglaló krónikája

Tagjsinkk és érdeklődőink számára hozzáférhetővé tesszük a Platform 2016 és 2020 közötti működését összefoglaló dokumentumot, amelyet az Elnökség és a Titkárság közösen állított össze.

A négy és féléves időszak alatt folytatott szerteágazó tevékenységet hivatott demonstrálni összeállításunk. APlatform Elnökségének tagjai, a Munkacsoportok vezetői számtalan fórumon végezték az Ipar 4.0 disszeminációját, s ezzel párhuzamosan az egész szervezeten átívelő együttműködésben folyamatosan kezdeményezéseket tettünk, döntéselőkészítő anyagokat, saját megújulásunkat megcélzó stratégiai javaslatokat fejlesztettünk.

Fontos, hogy az NTPSz hidat tud képezni a kormányzat és a Szövetség tagjai között, és így eredményesebbé teheti a hazai ipar versenyképesség emelését célzó kölcsönös erőfeszítéseinket.
Amit elértünk, arra büszkék vagyunk! Ugyanakkor, a felsorolt további feladatok még előttünk állnak. A célok közös akarattal, a megfelelő erkölcsi és anyagi támogatás biztosításával, ezáltal az NTPSz új pályájára állításával elérhetők.