Binarit Informatikai Zrt.

Cégünk a 2003-as alapítás óta első sorban a közép- és nagyvállalati szektor speciális informatikai igényeinek kiszolgálására koncentrál. Fő profilunk az egyedi szoftverek fejlesztése a legmodernebb, ugyanakkor jól bevált technológiák felhasználásával. Folyamatos kutatás-fejlesztési munkánk eredményességét a piaci igényeket kielégítő, saját fejlesztésű szoftvereink bizonyítják. Számos ügyfelünk elképzeléseit valósítottuk meg sikerrel a pénzügyi és ipari szektorban, akikkel azóta is együtt dolgozunk. Célunk, hogy megrendelőink versenyképességének támogatásához a nemzetközi élvonalnak megfelelő, határidőre átadott alkalmazásokat fejlesszünk.

Az Ipar 4.0 kihívásai közül kiemelkedő figyelmet fordítunk a termelő cégek karbantartási folyamatainak hatékony támogatására. Termékfejlesztéseinket valós piaci igényekhez igazítjuk, melyhez folyamatosan bővítjük szakmai ismereteinket. Aktív tagja vagyunk a Magyar Ipari Karbantartók Szervezetének és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének. Sok éves releváns tapasztalattal rendelkezünk az autóipar, gyógyszeripar és élelmiszeripar karbantartási feladatainak támogatásában.

A Binarit.TOM CMMS segíti az optimális erőforrás tervezést és növeli a gépek élettartamát. Alkalmazásunk rugalmasan integrálható külső adatforrásokkal. Naprakész kimutatásokkal segít elemezni a gépektől beérkező jeleket, ezzel támogatva a megalapozott vezetői döntéseket.

Cím
1139 Budapest, Váci út 95.
Telefon
+36 1 999 7629
Fax
+36 1 999 6570