Com-Forth Ipari Informatikai Kft.

ComForthInnovatív ipari informatika a hatékonyság szolgálatában

A Com-Forth Kft. egy innovatív, magyar tulajdonban lévő, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező vállalkozás, amely az ipari informatika és az automatizálási szektor szakértőjeként immár 25 éve fejleszt jövőkompatibilis ipari kommunikációs rendszereket (IoT). Emellett meglévő gyártósorokat, gépparkokat teszünk hatékonnyá innovatív kiegészítő technológiák felhasználásával.

Az ipari korszerűsítés eszköze ugyanis a kommunikáció: a gépek közötti intelligens kapcsolat, amely azonnali reakciót, illetve hibaelhárítást tesz lehetővé. A Com-Forth olyan ipari kivitelű hardvereket, szoftvereket és rendszereket szállít, amelyek minimalizálják a karbantartási és hosszú távú üzemeltetési költségeket (TCO).

Megbízóink multinacionális cégek, valamint kis- és középvállalatok: otthon vagyunk az energetika, gyógyszergyártás, vegyipar, autógyártás, vasúti közlekedés, élelmiszeripar, olaj- és gázipar területén egyaránt. Megbízható, ipari alkalmazásokra szabott megoldásainkat a GE Digital, a MOXA és az OPTO22 komponenseire építjük.

Ahogy az ipari informatika alapja a gépek, részegységek közötti kommunikáció, fontosnak tartjuk, hogy a kommunikáció az egész iparágban jelen legyen és az innováció irányába terelje a hazai gyárakat, vállalatokat. Ezért évente több ízben rendezünk iparági konferenciákat, amelyek keretében bemutatjuk az adott szektorban elérhető legújabb fejlesztéseket.

Rolling-NET Congress: a kötöttpályás, vasúti közlekedés átfogó informatikai fejlesztési lehetőségeinek ismertetése

Smart Factory ConnAction 4.0: konferencia az autóipari vállalatok döntéshozóinak és beszállítóinak az iparág legújabb gyártástechnológiáinak, informatikai trendjeinek bemutatásával

Wireless ConnAction: az egyetlen konferencia, amely az ipari vezeték nélküli alkalmazásokat mutatja be olyan speciális iparágakban, mint az energetika, okos mérés, közlekedés, olaj- és gázipar, víz- és szennyvízkezelés, ill. biztonságtechnika.

Cím
1134 Budapest, Róbert Károly Krt. 82-84, Cooper Center, B épület
Telefon
+36-1-413-7198
+36-1-413-7199
Fax
+36-1-321-3899