En-Co Software Kft.

A 2008-ban alapított EN-CO Software Kft. mára 60 fős céggé növekedett. Egyedi szoftver megoldásokat készítünk. Hisszük, hogy az ügyfeleinknek nyújtott minőségi szolgáltatás a siker kulcs fontosságú meghatározója. Jelentős referenciákkal rendelkezünk.

A széles portfóliónknak köszönhetően számos területen meg tudunk felelni a kihívásoknak. A portfóliónk magában foglalja a webes technológiákat, asztali alkalmazásokat, mobil alkalmazásokat, a kierjesztett valóság (AR) technológiát, ipari képfelismerést/képfeldolgozást, hangfelismerést. A magas színvonalú UX&UI biztosítása érdekében saját dizájner csapatunk van. A széles portfólión kiválóan alkalmazható az Ipar 4.0 projektekben, ahol több terület bevonása szükséges.

Különös gondot fordítunk a projektek előkészítésére. A sikeres projekt alapja a jól átgondolt és mind az ügyfél, mind a fejlesztő csapat számára egyértelmű specifikáció. Tapasztalatok igazolják, hogy jó befektetés a projektek színvonalas előkészítése, ami megtérül figyelembe véve a teljes projektet.

Magasan képzett fejlesztő csapatunk a szoftverek fejlesztéséhez a legújabb technológiákat alkalmazza. Célunk, hogy olyan szoftver megoldásokat szolgáltassunk ügyfeleinknek, amelyek teljességgel megfelelnek az elvárásaiknak. Bizonyított, hogy a legjobb befektetés a színvonalas szolgáltatást nyújtani versenyképes kondíciók mellett. Büszkék vagyunk a hosszú távú ügyfél kapcsolatainkra és arra is, hogy számos megelégedett „nagykövetünk” ajánlásával kerestek meg minket cégek a fejlesztéseikkel.

A már elindult és várhatóan egyre gyorsuló Ipar 4.0 folyamat jelentős kihívások elé állítja a gyártókat és az IT szakembereket. Hasznos minél hamarabb megkezdeni a felkészülést. Aki nem lesz képest lépést tartani a fejlődéssel, annak fel kell vállalni a pozíció vesztés kockázatát.

Partnereket keresünk, akikkel együttműködve sikeres projekteket valósíthatunk meg, vagy közösen pályázatokon indulhatunk akár a hazai, akár nemzetközi piacokon. Keressük azokat a gyártókat is, akik az Ipar 4.0 fontosságát felismerték, de szükségük van olyan konzultáns partnerre, aki segít a megfelelő lépéseket meghatározásában és aki megvalósítja az elképzeléseiket.

Cím
6724 Szeged, Kossuth Lajos sgrt. 72/b
Telefon
+36 20 352 4199