Festo Kft.

Festo Kft.A németországi központú Festo céget 1925-ben alapították. Napjainkra olyan világméretű csoporttá fejlődött, amelyhez 61 önálló Festo vállalat tartozik, több mint 250 telephellyel. További 39 országban van képviselete. A Festo termékei és szolgáltatásai így 176 országban vannak jelen.

A Festo szakterülete az automatizálástechnika, a pneumatikus és elektromos hajtástechnika, valamint az ipari automatizálástechnikai képzések és továbbképzések.

A cég fejlődésének stratégiai pillérei; az innovatív gyártmányok és szolgáltatások folyamatosan bővülő kínálata, az új iparágak meghódítása, a technológiai- és gyártófolyamatok automatizálásában felhalmozott tapasztalatok hasznosítása a partnerek érdekében.

Napjainkban az ipari termelés/gyártás területén technológia váltás történt, melyben jóval nagyobb hangsúlyt kap a hatékony információáramlás. Egyre intelligensebb szenzorok, gépek és teljes gyártósorok kommunikálnak egymással és az emberekkel, interfészeken keresztül. A Festo, és oktatási üzletága a Festo Didactic az iparvállalatok között elsőként adott választ a termelésben megjelenő új trendre: az Ipar 4.0 keretében forradalmi megoldások születtek, és azóta is folyamatos újítások jelennek meg a fejlesztések, know-how és képesítések területén.

További információ:

Cím
1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34.
Telefon
+36 1 436 5111
+36 1 436 5100
Fax
+361 436 5101