Hepenix Kft.

Hepenix Kft.A Hepenix Kft.1991. évi megalapításakor a tulajdonosok – akik akkor a BME Gépszerkezettani Intézetének oktatói voltak – azt a célt tűzték ki, hogy cégünk a magasan képzett, kreatív és szakértő mérnöki tudásbázisunkra építve, az ipar egyedi igényeire rugalmas és innovatív szolgáltatásokkal szállítson felsőfokú megoldásokat.

Több mint egy évtized alatt fő tevékenységi területeinkké az egyedi, automatizált gyártó eszközök, célgépek tervezése, gyártása, beüzemelése és karbantartása, valamint műszaki és mérnöki szolgáltatások szállítása vált.

Mindennapi munkánk során folyamatosan szem előtt tartjuk a minőségpolitikánkban meghatározott céljainkat: cégünk termékeit a legmagasabb minőségben állítjuk elő, új know-how-k előállításán keresztül elérjük Megrendelőink megelégedettségét és szolgáltatásainkkal ismertekké kívánunk válni a hazai és az európai piacon.

A Hepenix Kft. gyakorlati tapasztalata és szakértelme, valamint a saját fejlesztésű, legmodernebb menedzsment technikákat alkalmazó vállalati döntéstámogató és projekt-nyomonkövető informatikai rendszere biztosítja, hogy teljeskörű, egy kézben összpontosított és magas minőségű szolgáltatásokat szállítsunk Megrendelőink részére.

A sok száz sikeresen teljesített projektünkből néhány példát kiemelve említjük meg a PA Zrt. részére szállított dekontamináló robotokat és radioaktív minták tárolására szolgáló tároló konténereket, a Continental TEVES Mo. Kft.-ben üzemelő geometriai és funkcionális méréseket végző végellenőrző állomásokat, az autóipar számos beszállítójánál – köztük az Opel Magyarország Kft-nél és a Continental TEMIC Mo. Kft-nél – működő egyedi manipulátorainkat, mágneses szenzorra épülő új roncsolásmentes anyagvizsgálati technológiánkat, valamint a például a GE Lighting, a Hammerstein Bt. és a Kerox Kft gyárai részére szállított egyedi szereléseket végrehajtó gyártó celláinkat.

Az általunk képviselt felsőfokú műszaki szolgáltatási színvonal garanciájaként a Hepenix Kft olyan integrált irányitási rendszert működtet, amely az ISO 9001:2008, az ISO14001:1997 szabványok és a Nukleáris Biztonsági Szabályzatok követelményeinek megfelel. 

Cím
2049 Diósd, Petőfi Sándor u. 39.
Telefon
+36 23 382 853
Fax
+36 23 545 128