ITWise Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Az ITWise Kft. 2010 óta szolgálja ki KKV partnereinek informatikai igényeit szoftveres, valamint hardveres területen. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink száma 2017-re meghaladta a 150-et, árbevételünk pedig a 2014-es évben közel 600 millió Forint volt. Cégünk missziója, hogy a nagyobb és tőkeerősebb KKV-k kiszolgálása mellett a legkisebb, akár csak néhány munkaállomással dolgozó vállalkozásnak is elérhetővé tegyük a legkorszerűbb informatikai technológiák használatát. 

Az ITWise Kft. alapításakor hazai és külföldi fejlesztésű ERP rendszerek disztribúciójával, valamint dobozos szoftver és hardver értékesítésével kezdte működését. A kezdeti tapasztalatokból kiindulva a menedzsment már az első évben egy saját vállalatirányítási rendszer fejlesztése mellett döntött. Az akkori hazai ERP trendekkel szemben, a nehezebb utat választva, egy vékonyklienses fejlesztési technológiát alkalmaztunk, ami ugyan lassabb haladást eredményezett, viszont lehetőséget nyújtott a szoftver felhőalapú szolgáltatásként történő terjesztésére. Ennek köszönhetően partnereink költséghatékonnyá és jól tervezhetővé tehetik informatikai kiadásaikat és egyszeri jelentős licensz költség nélkül, bérleti konstrukcióban komplett vállalat irányítási rendszert vezethetnek be szervezetükben. Modulos felépítésének köszönhetően a rendszer kitűnően skálázható, ezáltal akár egy mikro vállalkozás is elkezdheti számlázóként alkalmazni, majd a cégméret növekedésével egyre újabb és újabb funkciókkal bővítheti azt (gyártás, logisztika, könyvelés, flottakezelés stb.) A szoftverelemek tervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk a felhasználói felület egyszerű és letisztult kialakítására, hiszen tudjuk, hogy a végfelhasználók nem informatikusok, hanem könyvelők, raktárosok, vagy éppen adminisztrátorok.

Cégünk elkötelezett híve az IPAR 4.0 bevezetésének a kis és középvállalati szegmensben. Célunk nemcsak szoftverünk értékesítése, hanem egy iránymutatás is partnereinknek, melynek keretén belül tanácsokat adunk, illetve megoldásokat kínálunk folyamataik digitalizására.

Cím
1036 Budapest, Lajos utca 93-99.
Telefon
+36 1 999 6595
E-mail