Konkoly Electro Kft

konkolyA Konkoly Electro Kft. egyedi célgépgyártással, automatizálással és fémforgácsolással foglalkozik 2002-óta. Az eltelt évek alatt az egyszemélyes cégből 30 fős , 2018-ra 1 milliárd Ft feletti bevételt prognosztizáló vállalkozássá  nőtte ki magát. Villamos- és gépészmérnök kollégáink valamint szakszerűen és magasan képzett technikusaink átlagon felüli  szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A vállalt munkákat magas minőségben, korrekt áron és határidőre végezzük. Célunk a vevőink elégedettsége. Tevékenységünk jellege megköveteli a folyamatos fejlesztést, amely új technológiai megoldások alkalmazását teszi lehetővé, hogy partnereinket minél magasabb színvonalon és pontosan, a határidőket betartva tudjuk kiszolgálni.

Gépparkunk a folyamatos fejlesztéseknek és az uniós pályázatoknak köszönhetően szinte teljes mértékben kiszolgálja a munkáink elvégzéséhez szükséges alkatrészgyártást. A géppark mellett jelentős folyamatfejlesztéseket, belső elemzéseket végzünk, amely a vevői elégedettség folyamatos magas szintű fenntartását biztosítják.

Vállalkozásunk 2018-ban a jelenlegi 600 m2 es alapterületű csarnoképület kiváltására új, 1500 m2-es csarnok- fejlesztést valósít meg, melyet IPAR 4.0 szemléletben és technológiákkal kívánunk kialakítani. A Nemzeti Platform Szövetséghez való csatlakozással pedig a jövő intelligens gyárává való válás a cél, melyet nemcsak saját gyártási folyamatainkra, de az általunk előállított gépek innovatív megvalósulása kapcsán is szeretnénk adaptálni.

A Konkoly Electro célja, hogy a vevői igényeket a legmagasabb komplex technológiával, gyors és hatékony csapatmunkával és szakértéssel elérhető áron szolgáljuk ki, mellyel nemcsak vállalkozásunk, de partnerünk tisztességes megtermelt jövedelme is növekszik, ezáltal hosszú távú, fenntartható jövőbeni közös fejlődésünk is biztosítottá válik.

Cím
5100 Jászberény, Váltó u 7.
Telefon
+36 57 402 844
Fax
+36 57 402 844