KPMG Tanácsadó Kft.

A KPMG 1989 óta Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó-, jogi és üzleti tanácsadó társasága. A 155 országban több mint 174 000 szakembert foglalkoztató KPMG-hálózat magyarországi tagvállalatainál több mint 1 000 munkatárs dolgozik – a KPMG Hungária Kft. könyvvizsgálati, míg a KPMG Tanácsadó Kft. széles körű adó-, jogi és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat kínál magyar és multinacionális társaságok, kormányzati szervek és külföldi befektetők számára. A KPMG Budapesten működő globális ügyviteli központja (KPMG Global Services Hungary) több mint 35 országban nyújt ügyviteli támogatást multinacionális társaságok számára.

Célunk, hogy az egyre összetettebb üzleti, gazdasági környezetben tiszta, érthető válaszokkal és megoldásokkal támogassuk ügyfeleinket. Iparág-specifikus szolgáltatásokat kínálunk a pénzügyi szolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az energia- és közműszolgáltatások, az ipari és fogyasztói piacok, az infokommunikációs, az ingatlanpiac, a turizmus és az egészségügy terén.

Meggyőződésünk, hogy korunk technológiai korszakváltása egyszerre jelent rengeteg lehetőséget és kihívást a gazdasági élet szereplőinek: új működési modelleket, infokommunikációs technológiákat, innovatív megoldásokat és új partnerségeket. Készen állunk arra, hogy stratégiai partnerként, szakértelmünkre és globális tapasztalatainkra építve támogassunk minden érintettet.

KPMGA KPMG-nél arra törekszünk, hogy az Ipar 4.0 megoldások legjobb gyakorlatait felhasználva a vállalatok elérjék a működési kiválóságot. Tudjuk, milyen lehetőséget jelent ügyfeleink számára egy jól működő következő generációs gyártási rendszer; ennek megfelelően tapasztalt, nemzetközi munkacsoportot állítottunk össze, amely elkötelezett a jövő intelligens gyárainak felépítése mellett.

Cím
1134 Budapest Váci út 31.
Telefon
+361 887 7100