KUKA Robotics Hungária Kft.

KUKA Robotics Hungária Kft.A KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, mint vezető vállalat az ipari robotok gyártásában. A KUKA egy mozaikszó, mely az alapítók kezdőbetűiből alakult: Keller Und Knappich Augsburg.

A társaság a német KUKA AG leányvállalataként ipari robot komponenseket gyárt. A cég a világ minden pontjára Magyarországról szállítja a KUKA robotokhoz szükséges vezérlőszekrényeket, vezérlést, kábelt és energialáncot.

A KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. négy telephellyel rendelkezik, ezek Taksonyban, Budapesten és Füzesgyarmaton továbbá a romániai Temesváron találhatóak. A foglalkoztatottak száma jelenleg több mint 1200 fő. A Pest megyei Taksony a cég adminisztratív székhelye, továbbá fontos termelési, tervezési, értékesítési és oktató központ is. A közelmúltban indult a budapesti kutatás és fejlesztés, amely szoftverfejlesztéssel támogatja a KUKA csoport munkáját. A KUKA Hungária Békés megye egyik legnagyobb munkáltatója.

A társaság a sales tevékenység illetve tréningek és szerviz szolgáltatások magas színvonalát a munkatársak folyamatos képzésével biztosítja. A magyarországi központ irányítja a Románia és Bulgária területén működő értékesítési illetve szerviz hálózat működését is.

Cím
2335 Taksony, Fő út 140
Telefon
+36 24 501 600
Fax
+36 24 477 031