Lear Corporation Hungary Kft.

Lear

A Lear Corporation az autóipar egyik vezető Tier 1 –es beszállítója, mely globálisan végzi tevékenységét és a világ összes jelentős autógyártó cégének több mint 300 autómárkájához szállítja termékeit. Mint az autóipar vezető beszállítója az ülés és elektromos energiakezelő rendszerek területén, a Lear globális képességekkel, de egyedi kötelezettségvállalással szolgálja ki ügyfeleit.

2015-ben 18,2 milliárdos árbevételét tekintve a Lear Corporation a Fortune 500-as listában felsorolt 174. vállalat, amelynél tehetséges alkalmazottak sokszínű csapatai világszínvonalú termékeket terveznek és gyártanak. A Lear központja Southfieldben, Michigan államban található és világszerte 35 országban, 6 kontinensen üzemel, ahol összesen nagyjából 135.000 dolgozót alkalmaz. A Lear-t a New York-i tőzsdén [LEA] néven jegyzik.

 

Hazánkban is számos telephelyen folytat termelést; kiemelkedően Gödöllőn és Gyöngyösön.

 

Vállalatunk az elmúlt évek eredményei alapján Magyarország legnagyobb és legeredményesebb munkáltatói közé tartozik. Termékeink közé tartoznak: autóvillamossági berendezések, gépjárműülés-, belső felszerelési rendszerek. Kereskedelmi politikánk legfontosabb eleme a kiváló minőség, amely az autóipar egyik legelismertebb beszállítójává tette vállalatunkat.

 

Vezetőségünk felismerve a 4. ipari forradalom lehetőségeit, olyan új fejlesztési irányokat fogalmazott meg, melyek segítségével elérhetővé válik a hosszútávú fejlődés és fennmaradás.

Cím
2100 Gödöllő, Haraszti u. 4.
Telefon
+36 28 520 300