Magyar Logisztikai Egyesület

A Magyar Logisztikai Egyesület /MLE/ 1990-től működik jelenlegi jogi formájában.

Az Egyesület célja a logisztikai módszerek iránt érdeklődő, azzal foglalkozó szakemberek és intézmények számára szakmai kapcsolatteremtés, interakció elősegítése, illetve tudományos és gyakorlati tevékenységüket segítő információk nyújtása.

A Magyar Logisztikai Egyesület platformot teremt üzleti kapcsolatok építéséhez továbbá széleskörű szolgáltatásokat ajánl, melyek közvetlen és közvetett gazdasági és ehhez kapcsolódó társadalmi eredményeket biztosítanak tagjai számára.

Szolgáltatásai között szerepel szakmai tanácsadás, szakmai és tudományos rendezvények, valamint cég specifikus rendezvények szervezése, szakmai képzés - Felsőfokú Logisztikai Menedzser - (FLM) képzés Budapesten és igény szerint kihelyezett helyszíneken, valamint egyénre szabott szakmai tréningek szervezése; Az egyesület szakmai kiadványa a minden évben megjelenő Logisztikai Évkönyv.

Az MLE - elsősorban hallgatói számára- vállalatlátogatásokat, nyílt napokat szervez, ahol a szakma aktív gyakorlói közül kerülnek ki az előadók, hogy gyakorlatorientált, naprakész információkkal gazdagodhassanak a résztvevők.

Cím
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 11.
Telefon
+36 1 484 6407
E-mail