NI Hungary Kft.

A National Instruments nagy teljesítőképességű és rugalmas technológiai megoldásaival, melyekkel a termelékenység fokozható és az innováció felgyorsítható, már 1976. óta támogatja a mérnököket és tudósokat a legjelentősebb mérnöki kihívások leküzdésében. Az NI integrált hardveres és szoftveres platformját számos különböző iparágban — az egészségügytől kezdve az autóiparon és fogyasztóelektronikai cikkeken át a részecskefizikáig — alkalmazzák, környezetünk és világunk tovább fejlődése érdekében.

A mérés- és irányítás automatizálás területén piacvezető NI 2001-ben hozta létre első tengerentúli gyártóbázisát Debrecenben. Ma a gyár több mint 1100 alkalmazottnak a munkaadója, illetve itt történik a cég teljes hardver gyártásának több mint 95%-a.

Az NI Kelet-Európai Értékesítési és Marketing Központja Budapesten pedig összesen 13 országnak nyújt szakmai támogatást (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Montenegró, Macedónia, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Románia és Bulgária). 

Cím
1117 Budapest, Neumann János u. 1/E, 2. em.