PANOR Informatika Zrt.

PANOR kép

A PANOR Informatika Zrt. profilja a hálózati és IT security megoldások kidolgozása üzleti ügyfelek, kis- és nagyvállalatok, állami szereplők számára.

MIÉRT DOLGOZUNK?

Az informatikai hálózatok meghatározó szerepet játszanak életünk valamennyi területén. Legyen szó közép- vagy nagyvállalatról, kormányzati, szociális vagy egészségügyi szervezetről, oktatási intézményről. Az üzleti folyamataink működéséhez, feladataink ellátásához elengedhetetlen az informatikai hálózat folyamatos megbízható működése, valamint biztonsága. Megszoktuk, hogy adatainkat, üzleti vagy magán alkalmazásainkat és az azokat támogató erőforrásokat a nap 24 órájában bárhonnan elérjük.

MIVEL FOGLALKOZUNK?

A PANOR Informatika Zrt. a hálózati és az IT Security megoldások szakértője. A világ vezető gyártóinak információtechnológiai megoldásait képviselve segítünk ügyfeleinknek olyan megoldásokat kiépíteni, melyek hatékonyan és gazdaságosan támogatják üzletmenetüket a folyamatosan változó igényeket támasztó hétköznapokban. Világszerte naponta egymillió eszközt kapcsolnak a hálózatra, melyeknél már elvárás, hogy a szoftverek sebességével működjenek és a biztonságukat ne lehessen megkérdőjelezni.

MI AZ ERŐSSÉGÜNK?

Ügyfeleink versenyképességének biztosítása és stratégiai céljainak elérése érdekében olyan komplex megoldásokat dolgozunk ki, melyek testre szabottak, ugyanakkor illeszkednek a korszerű, nemzetközi és hazai standardokhoz. A napjainkban zajló Digitális Átállásban ügyfeleinkkel tudjuk a jövőbeni üzleti megoldásokat lehetővé tévő informatikai rendszereket megtervezni és implementálni. Erősségünk, hogy képesek vagyunk az üzleti élet kihívásait közvetlenül megérteni és ezekre műszaki megoldásokat kínálni. Szoftverfejlesztő partnereinkkel ügyfeleink számára komplett rendszereket tudunk átadni.

A PANOR Informatika Zrt. munkatársai több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Olyan vállalatoknál, mint a Generel Electric, British Telecom, IBM, HP, NOKIA, LNX, KFKI, Kapsch– BusinessComm, Synergon, NET54, SCI-Network, Telenor-SOC, Telekom, NISZ, NIIF, EKE, KLIK, OFI, ORFK, BRFK, BSZKI-NSZKK láttak el tervezői, rendszerintegrátori, hálózatfejlesztési, szoftver- és tartalom fejlesztési, valamint IT security feladatokat. Referencia munkáink közé sorolható az alábbi stadion építési projektek, melyben kollégáink vezető tervező, főmérnöki, kivitelezői feladatokat láttak el a  gyengeáramú passzív és aktív hálózati elemek, WIFI, telefónia, Digital Signage megvalósítás során.

  • Groupama Aréna
  • Szegedi Ifjúsági Centrum
  • Puskás Stadion
  • Antenna Hungária iskolai Wi-Fi projekt Budapesti és Dél-alföldi régió
  • Állatkert-Biodóm

 

A Stadionok már nem csak egyszerű sportlétesítmények, hanem olyan szakrális és multifunkciós közösségi térré váltak, ahol elsődleges a rajongói élmények maximális kiszolgálása a technológia nyújtotta összes csatornán keresztül, legyen szó  hagyományos, vagy e-sport eseményről, koncertről, konferenciáról, kiállításról. Ahol az IT infrastruktúra egyaránt kiszolgálja a sportolók teljesítményének mérését, elemzését, fejlesztését, hatékonyságuk növelését, BIG DATA, MI segítségével új stratégiák kidolgozását, valamint a rajongók és egyéb résztvevők személyre szabott élményének megteremtését.

A stadionban és közvetlen környezetükben elhelyezett  IoT eszközökből összegyűjtött és adatközpontban feldolgozott információk segítik parkolást, beléptetést, rendelhetnek taxit, ételt, vásárolhatnak ajándékot, visszanézhetik az eseményeket, online megoszthatnak tartalmakat, elemezhetnek statisztikákat és akár kérdezhetnek is AI-tól.

Célunk, hogy  IPAR 4.0 adta innovációk mentén a stadionok alkalmasak legyenek a rajongói élmények maximális kiszolgálására.

Munkatársaink több évtizedes hazai és nemzetközi projektekben megszerzett tapasztalatait a I4.0 NTP Infokommunikációs Technológiák Munkacsoportjában az alábbi témakörökben tudnánk kamatoztatni.

  • biztonságos kommunikáció és adatvédelem, kiber-biztonság;
  • szenzorhálózatok, biztonság-kritikus szenzor és automatizált gyártó-, robotikai és logisztikai rendszerek működtetése;
  • nagy adattömegek (big data) hatékony tárolása, kezelése, és elemzése.

 

 

Cím
1139 Budapest, Frangepán utca 46-48.