PwC Magyarország Kft.

A kép eltávolítva.

A PwC a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalata. Az 1989-ben alapított PwC Magyarország ma több mint 700 főt foglalkoztat budapesti és győri irodáiban. A cég széles körű szolgáltatásokat kínál multinacionális vállalatok, hazai magántulajdonban lévő társaságok, valamint kormányzati szervek számára.

A PwC egy 2016-os felmérése  rávilágít: a cégek várakozásai szerint több mint 900 milliárd dollárt hozhat a digitális ipari forradalom, ami a költségek csökkenésének, a hatékonyság és a nyereség növekedésének köszönhető. A gyártó vállalatok világszerte minden szektorban készülnek az új ipari forradalom által nyújtott lehetőségek kiaknázására. A felkészülés már javában folyik: globálisan a vállalatok közel egyharmada – saját megítélésük szerint – magas szintet ért el a digitalizációban, és ez az arány a következő öt évben a jelenlegi 33%-ról várhatóan 72%-ra emelkedik.

„Az átalakulási folyamat végén a sikeres ipari vállalatok olyan valóban digitális technológiát alkalmazó vállalkozásokká válnak, amelyek alapvetően továbbra is fizikai terméket hoznak létre, de ezt digitális interfészek és adatalapú, innovatív szolgáltatások egészítik ki. Ezek a vállalkozások a vevőkkel és beszállítókkal együttműködve digitális ipari ökoszisztémákat alkotnak. Óriási lehetőségek rejlenek például a szenzortechnikával támogatott karbantartás-tervezés területén vagy a gyártási folyamat nyomon követése és optimalizációja szempontjából is” - mondta Kerekes Antal, a PwC Magyarország technológiai tanácsadási csoportjának cégtársa.

Cím
1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.
Telefon
+36 1 461 9100