Régens Zrt.

A Régens üzleti környezetben történő szoftverfejlesztésre, felhő és IT szolgáltatások nyújtására, valamint web és mobil fejlesztésekre specializálódott vállalat.

Szakértő csapatunk a logisztikai, váminformatikai és üzleti rendszerek területén kiemelkedő sikereket ért el. Jelenleg több mint 100 vállalatot tudhatunk elégedett ügyfeleink között, kkv-któl a Fortune 500-as listáján szereplő nagyvállalatokig. Budapesti központunkon, szegedi fejlesztési bázisunkon és londoni irodánkon keresztül szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit.

Folyamatosan fejlesztjük innovációs képességeinket, és követjük az aktuális technológiai trendeket. Nagy hangsúlyt fektetünk kutatási és technológiai fejlesztési projektjeinkre mind uniós, mind hazai szinten, az elmúlt évtizedben közel 4 millió euró támogatást nyertünk el K+F projektjeinkhez. Legújabb kutatási területeink között szerepel többek között az adatbányászat, adatvizualizáció, mesterséges intelligencia, és üzleti predikciós megoldások.

Célunk, hogy az ipar 4.0-ban rejlő lehetőségeket integráljuk ügyfeleink tevékenységébe, hozzásegítve őket sikereik eléréséhez. Szakértő folyamatoptimalizálási, IT-tanácsadási és fejlesztői tevékenységünk keretében a személyre szabott IoT megoldások és a kapcsolódó szoftverek szállításában nyújtunk segítséget a hatékonyabb működés elérése érdekében.

Az ipar 4.0 alapjait számos logisztikai területen működő ügyfelünk számára lefektettük a szenzorokra épülő, nagy adatmennyiséggel dolgozó vállalatirányítási rendszerek, illetve a munkafolyamat egyes szereplői közötti információcserét támogató közösségi platformok kidolgozása révén.

Ügyfeleinket új, ipar 4.0 megoldásokhoz pályázati források bevonásával is hozzá tudjuk segíteni pályázati tanácsadási szolgáltatásaink keretein belül.

Cím
1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 19/D
Telefon
36 1 205 3090
Fax
36 1 205 3094