Robot-Service Kft.

Robot képA Robot-Service Kft. 2011-ben kezdte meg tevékenységét az ipari automatizálás világában. Az évek során nagy tapasztalatra tettünk szert mind a gépek megbízhatósá­gának növelése, mind az adott feladatra legoptimálisabb technológiák megtalálása terén is.

Küldetésünk

Célunk olyan gépeket teremteni, melyekkel megrendelőink maradéktalanul elégedettek tudnak lenni.

Az ipar egyik legfontosabb tényezője ma a határidő, aminek érdekében pontos és folyamatos kapacitáselemzéssel, valamint precíz időtervkövetéssel menedzseljük a projektjeinket. Sikerünk kulcsa a rugalmasság is, amivel megrendelőink extra igényeit is ki tudjuk elégíteni – a műszaki színvonal megtartása mellett. A gépeket nem magunknak építjük, átadásukkal számunkra nem ér véget a gépalkotási folyamat. Sőt, a telepítéssel kezdődik csak igazán! Éppen ezért mindig célorientáltan, magunkat a megrendelőink helyébe képzelve dolgozunk. A határidők betartása érdekében a leggyorsabb ügymenetet támogató cégstruktúrát alakítottuk ki, illetve pontos időtervezéssel és nyomon követéssel érjük el, hogy projektjeink a kitűzött időre és kifogástalan minőségben készüljenek el.

Tevékenységünk

Fő profilunk az egyedi célgépek, készülékek és robotcellák építése, melyeket az ipar sokféle területére, számos fel­adatra készítünk. Szolgáltatásaink lefedik az egyes gépépítő részfolyamatokat is, kiegészülve a részegységek önálló kivitelezésével, illetve az oktatással is. Emellett – a megnövekedett piaci igényeknek és az alkatrészgyártás területén eszközölt folyamatos fejlesztéseinknek köszön­hetően – képessé váltunk széles spektrumon biztosítani partnereink számára egyedi, kis- és középszériás alkat­részek gyártását is.

Vállaljuk ipari automatizálási rendszerek, készülékek

• gépészeti tervezését

• elektromos tervezését

• robot- és PLC-programozását

• műszaki szaktanácsadását

• specifikációkészítését

• oktatását

• szervizelését, karbantartását

Technológiák

Mérés, tesztelés

A mérőgépek ma már a tömegtermelés elengedhetetlen részeit képezik. A legtöbb célgépünk, robotcellánk tartalmaz termékminőséget validáló rendszereket. Legyen szó kamerával, lézerrel, scannerrel történő ellenőrzésről, vagy tapintásos mérésről, esetleg nyomásesés-vizsgálatról, megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldásokat.

Gépkiszolgálás

Az elmúlt években, részben az egyre fokozódó emberi munkaerőhiány miatt, növekvő igény mutatkozik a különféle gépkiszolgáló alkalmazások iránt. Referenciáink közt leginkább fröccsöntőgép-kiszolgáló berendezések találhatók, de vállaljuk egyéb gyártógépek kiszolgáló rendszereinek tervezését és kivitelezését is.

Jelöléstechnológia

Bárhol, ahol identifikálni kell a terméket, biztosan megtalálható a jelöléstechnika valamely ága. Adott esetben a jelölési feladatra célgépet kell megépítenünk, azonban van olyan eset is, ahol egy robotcella része a jelölőegység.

Megmunkálás

Cégünk a sorozatgyártásban megtalálható megmunkálási feladatokat is hatékonyabbá tudja tenni egyedi célokra kialakított célgépeivel, robotcelláival. Repertoárunkban megtalálható a fúrás, a menetfúrás, a menetformázás, a marás és a sorjázás is. Emulziós vagy minimálkenési rendszereket építünk be, ahol ezt a technológia megköveteli. A forgácsképződés sem probléma, mert akár automatikus forgácskihordóval is el tudjuk látni gépeinket.

Alkatrészgyártási kapacitásunk révén vállaljuk egyes megmunkálási tevékenységek (víz-, láng- és plazmavágás, CNC-esztergálás, lakatosmunka, CNC-marás, hegesztés) bérmunkában való elvégzését is.

Speciális technológiák

Igény esetén gépeinkben olyan műszaki megoldást alkalmaztunk, amely a többi, általánosabb ágazatba nem sorolható bele. Ilyen például a plazmatisztítás, ragasztás, pasztázás, festés, kolofonozás.

 

Cím
2151 Fót, József Attila utca 33/b.
Telefon
+36 70 907 1062