SCADA Kft.

 

Küldetésünk: Automatizálás és rendszerintegrálás „felsőfokon”, igazodva a Partnereink igényeihez.

A SCADA Kft. már szinte a megalakulása óta az IIoT és a BigData világában él, akármelyik irányból is nézzük tevékenységeit. Az automatizálási, folyamatirányító és az üzemi információs rendszerek rendszerintegrátoraként számos iparágban alkotott maradandót az elmúlt több mint 20 évben.

A folyamatirányító rendszerek területén már régóta tart a technológiai mérések és a mérési körülmények egyre komplexebb adatainak gyűjtése, tárolása és feldolgozása. Megjelentek az intelligens távadók és beavatkozó eszközök. Számos terepi vezetékes és vezeték nélküli digitális kommunikációs hálózat használható.

OSIsoft rendszerintegrátori partnereként: A „PI System” (üzemi információs rendszer) a folyamatirányító és a vállalati információs rendszerek közötti kapcsolaton túl az egységes adatgyűjtést, a több tíz évnyi adattátolást, az adatok információvá való átalakítását és a mindennapi döntésekhez a felhasználó minden igényét kielégítő megjelenítési felületet biztosítja. A felhasználó a világon bárhol lehet, a számára szükséges információt az internet segítségével – megfelelő jogosultság esetén – biztonsággal el tudja érni.

Mind az intelligens eszközöknél, rendszereknél, mind pedig a rendszerintegrálásnál az innováció folyamatos, az alkalmazhatóság és az optimális alkalmazás elsőrendű cél.

A gyártásautomatizálás területén nagy érdeklődés mutatkozik a fejlesztés alatt álló „BI-Boksz” nevű ipari számítógépes egységünk iránt, amely képes közvetlen kapcsolatot teremteni a termelő gépeken lévő érzékelők, szenzorok, gépvezérlők és az ERP/BI/MES rendszer között.

Cím
4200 Hajdúszoboszló, Attila utca 27.
Telefon
+36 (52) 557-140