Seacon Europe Informatikai Fejlesztő és Informatikai Tanácsadó Kft.

A magyar magántulajdonban levő Seacon Europe Informatikai Fejlesztő és Informatikai Tanácsadó Kft. 2005-ben jött létre. A vállalkozás szoftverfejlesztésre és tanácsadásra specializálódott, fő profilja az üzletviteli, illetve műszaki (termelési) folyamatokat támogató alkalmazások tervezése, fejlesztése.

Kiemelten foglalkozunk információ- és vagyonvédelmi megoldásokkal, desktop, webes és mobil eszközbázisok mindegyikén. A Sealog elnevezésű digitális nyomkövető eszközünk az adat- és információvédelem, illetve az informatikai biztonság területei mellett kiválóan alkalmazható az ipari folyamatok monitorozására, a folyamatok és környezeti paraméterek közötti összefüggések elemzésére, amikhez fejlett adattárházi megoldás szolgál alapul.

A szenzorok, okos-eszközök elterjedése óta tudatosan követjük az Ipar 4.0 "irányvonalat", mind a technológiai megoldásaink során, mind pedig az IT biztonság területén. Ipari partnereinkkel közös megoldások kialakításán dolgozunk, amelyekkel igyekszünk mélyíteni az informatika és a gyártási folyamatok összekapcsolódását a digitális nyomok hatékony feldolgozása és komplex elemzése érdekében.

Európai viszonylatban nyertes pályázattal bekapcsolódtunk a FIWARE platform fejlesztői közösségébe, aminek eredményeképpen élelmiszeripari IoT megoldást alakítottunk ki. Alapvető szándékunk, hogy részesei legyünk a FIWARE IoT Ready Program kezdeményezésnek.

Mivel több iparági területen is közel kerültünk az I4 platformhoz, külön weboldalon (www.industry4.hu) foglaltuk össze a digitális gyártáshoz és a dolgok internetéhez kapcsolódó koncepciónkat, eddigi projektjeinket és céljainkat.

További hasznos linkek:

Információbiztonság: http://sealog.hu/

Gépjármű flotta üzemeltetés támogatás: http://www.seafleet.hu

Erdő és területvédelem: http://www.seaforest.hu/

Térképes üzleti elemzés: http://virgis.eu/

 

Cím
8000 Székesfehérvár Móricz Zs. u. 14.
Telefon
+36 22 501-632
Fax
+36 22 501-633