sfi engineering Hungary Kft

A kép eltávolítva.

Ügyfeleink elkötelezett vállalatok, számukra kulcskérdés, hogyan tehetnek szert versenyelőnyre az Ipar 4.0 intelligens technológiatervezés és folyamatszervezés gazdaságos bevezetésével.

Célkitűzésük az erőforrásaik hatékony felhasználása és növekedésük felélénkítése illetve a munkaerőpiaci átalakulás kihívásainak kézbentartása. A fejlődés kiindulópontja kritikus technológiai folyamatok feltárása, a mostani változó környezetben, ahol az iparágak állandóan megújuló kihívásokkal néznek szembe.

A megoldások bevezetésénél az ügyfélspecifikusan meghatározott folyamatcélokat tartjuk szem előtt és rendszeresen validáljuk a fejlesztések hatékonyságát.

Energikus és rugalmas szakembereink a projekt igények felmérésétől az üzembehelyezésen keresztül az eredmények visszaméréséig, mindenre kiterjedő támogatást biztosítanak a partnereinknek. Magasan kvalifikált csapatunkkal az üzemeltetéshez hatékonyan hozzájárulunk, a legmagasabb irányítástechnikai-, szoftver-, ergonómiai-, energetikai-, tervezési- és projekt- kompetenciákra alapozva.

További irodáink:             6000  Kecskemét  III. Béla Király körút 8.

                                             1061  Budapest Paulay Ede utca 65.

Cím
4032, Debrecen, Sántha Kálmán utca 13.
Telefon
+36 1 791 8849
Fax
+36 1 816 1950