SMC Hungary Kft.

SMC

Az SMC integrált termék- és rendszermegoldásokat kínál. Ezek segítenek ügyfeleinknek az innovatív megoldások létrehozásában, melyek konkrét értékeket képviselnek a teljes életciklus alatt. Ennek érdekében optimalizáljuk a mindenkori fejlesztéseket, beleértve a termékekhez és folyamatokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat is, mint például: Egyedi szolgáltatások, Egyedi megoldások és támogatás a gépek biztonsága terén.
Mi az ipar 4.0-t úgy látjuk, mint már meglévő megoldások és technológiák innovatív továbbfejlesztése. Egészen kis lépések is pozitív változásokat eredményezhetnek a mindennapi ipari életben az Ipar 4.0 felé. Az Ipar 4.0 segítségével elérhető a következő területek fejlesztése:

·          Minőségi garancia

·          Az analitika és adatrögzítés lévén megnövekedett termelékenység

·          Minimális kiesés

·          Megelőző karbantartási koncepciók és megoldások

·          Továbbfejlesztett előrejelzés

·          Hatékonyságnövelés a valós idejű adatfeldolgozással

Mi, az SMC elkötelezettek vagyunk az Ipar 4.0 fejlődése iránt, és segítünk megvalósítani partnereink számára a legfejlettebb, leghatékonyabb megoldásokat ma, a mindennapi munkában és a jövőben egyaránt.

Célunk, a meglévő, és leendő partnereink igényeinek pontos megismerése, és a proaktív részvétel ezen igények egyedi kiszolgálása során.

Cím
2045 Törökbálint, Torbágy utca 15-19.
Telefon
+36-23-513-000
Fax
+36-23-513-001
E-mail