S&T Consulting Hungary Kft.

Az S&T Consulting Hungary Kft. információtechnológiai tanácsadást, IT megoldások szállítását és integrációját, valamint testre szabott, egyedi fejlesztéseket kínál ügyfeleinek.

Portfoliónk a vállalatirányítási és szoftver szolgáltatási megoldásoktól, az ipari termék-életciklus menedzsment rendszereken és az IT biztonsági megoldásokon át az IT infrastruktúrák teljes köréig (aktív hálózatok, szerver- és tárolórendszerek, virtualizáció, mentés, archiválás, stb.) terjed.

Ügyfeleink magyarországi és nemzetközi nagy- és középvállalatok, elsősorban a pénzügyi, telekommunikációs, ipari és közmű szektorokból, valamint az állami intézmények közül.

Az S&T Csoport tagjaként Magyarországon kívül további 20 országban állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az S&T Csoport teljes, kétezer főt meghaladó szakértői bázisa, valamint a Csoport saját IT gyártási kapacitásai állnak a rendelkezésünkre, így lehetőségünk van teljesen egyedi hardver és szoftver környezetek kialakítására, beleértve a kioszk megoldásokat, a beágyazott PC megoldásokat, illetve az infotainmentet is.

Az S&T Csoport részben saját fejlesztésekkel, részben felvásárlások útján az elmúlt években Okos Energia és Grid, valamint a Dolgok Internete (Internet of Things, IoT) megoldásokkal bővítette portfólióját.

Cím
2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 14.
Telefon
+36 1 371 8000
E-mail