T-Systems Magyarország Zrt.

T-Systems székházaA T-Systems Magyarország továbbra is a hazai innováció egyik motorja kíván lenni. Ehhez biztos alapot nyújt a magyar ICT-piacon évtizedes hagyományokkal rendelkező öt elődcégünkben felhalmozott tudás. Tevékenységünk kiterjed a telekommunikáció, az informatika, valamint az alkalmazás és üzleti integráció valamennyi területére.

Szakértői csapatunk jelentős tapasztalattal rendelkezik integrált infokommunikációs megoldások tervezésében, szállításában és üzemeltetésében. Szakértelmünk biztosítékot jelent arra, hogy vállalati és intézményi ügyfélkörünk rugalmas, egyedi és teljes körű kiszolgálásban részesüljön.

Az iparvállalatok számára számos megoldást kínálunk tervezési, vállalat- és termelésirányítási folyamataik hatékonyságának javítására. Portfóliónkban megtalálhatók a különböző meghatározó szállítók vállalatirányítási (ERP) és ügyfélkapcsolati (CRM) megoldásai mellett a beruházás-menedzsment-, műszaki nyilvántartó, aukciós beszerzési, számlázási, térinformatikai és létesítménygazdálkodási rendszerek. Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk termelésirányítási és logisztikai megoldások tervezésében és megvalósításában.

Cím
1276 Budapest Pf. 1400
Telefon
+36 1 265-8444
+36 30-930-8444
Fax
+36 1 265-8544