VESZ-MONT 2000 Szereléstechnikai és Gépipari Kft.

VESZ-MONT

A Vesz-Mont 2000 Kft. egy 1999 óta működő, folyamatosan bővülő és innovatívan fejlődő szereléstechnikai és gépipari vállalkozás. Az elmúlt évek alatt sikerült nagy tapasztaltot szerezni az elkészített célgépek, szerelősorok, automatizálási feladatok kivitelezésében.

A növekedés mellett egyre több technológiai irányban tudtunk szakértelemre szert tenni az ipar számos területén, megrendelőink autóipari, elektronikai, egészségipari és élelmiszeripari vállalatok. A Vesz-Mont 2000 Kft, a Vesz-Mont Group anyacége, ami két kereskedő cégből, illetve egy bérmunka központból áll. Jelenleg vállaltunk 150 fővel a célgépgyártó cégek legnagyobbjai között szerepel.

Kereskedelmi ágaink közé tartozik a HIWIN lineártechnológiai elemek, NIKON – 3D méréstechnikai eszközök, illetve UNIVERSAL kollaboratív robotok forgalmazása.

Célunk a jelenlegi fejlődés fenntartása hosszú távon, illetve a külföldi piacokon egyre nagyobb befolyás elérése. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkáink minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tegyék le voksukat cégünk mellett.

Cím
8248 Nemesvámos, Huszárok utca 3.
Telefon
36 88 505 730
Fax
36 88 505 731