Meghívó a Hannoveri Vásárra 2019

2019-04-02

M E G H Í VÓ

Tisztelt NTP Tagok!

A világ legnagyobb ipari B2B nemzetközi szakkiállítása, a Hannoveri Vásár, idén április első hetében várja az érdeklődőket. A vásáron hat tematikus kiállítás tekinthető meg egy időben - egyedülálló módon mutatva be a technológiai innovációk teljes skáláját:

  • integrált automatizáció, ipari informatika, erőátvitel és vezérlés
  • Digital Factory – szoftvermegoldások a teljes ipari folyamatlánc számára
  • integrált energiarendszerek az ipar, a fűtéstechnológia és mobilitás terén
  • innovatív beszállítói megoldások
  • KFI megoldások bemutatása
  • folyamatautomatizálás, pneumatikus rendszerek, környezetbarát levegőtisztító rendszerek.

A Bosch felajánlotta, hogy a keddi és szerdai napokon, azaz 2019. április 2-án és 3-án a Platform Tagjai számára standvezetést biztosít, amelynek középpontjában az Ipar 4.0 technológiák bemutatása, ismertetése áll majd.

Az Ipar 4.0-s fókuszú standlátogatás részletes menetrendje az érdeklődők számára hamarosan megküldésre kerül, a pontos időpontokat később közöljük.

Amennyiben van még olyan Tagunk, aki kiállítóként részt vesz a Hannoveri Vásáron, és szívesen vendégül látja a kiállításra látogatókat, kérjük, jelezze felénk az info@i40platform.hu címen, hogy megoszthassuk a Platformmal a felajánlást.

Fontosnak tartjuk, hogy a Platform Tagjai is értesüljenek és megismerjék a legjobb elérhető technológiákat, ezért külön figyelmükbe ajánljuk a kiállítást.

Részletes tájékoztatás: www.hannovermesse.de

A Hannoveri Vásár kiváló lehetőség a döntéshozók és felhasználók találkozására.

Az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Elnöksége